Versahel

Versatel Kantoor

Momenteel ben ik in een heftig gevecht verwikkeld met Versatel. Abonnee van Versatel worden is zo gebeurd, maar er van af komen is een heel andere zaak.

Het zou allemaal zo mooi kunnen zijn: een 20 Mbit internet-aansluiting voor maar 40 Euro per maand. Helaas is de verbinding zo instabiel als wat. Gemiddeld een keer of 20 per dag valt de verbinding weg. Bellen met de helpdesk is zinloos. ALS je al iemand te spreken krijgt blijkt het iemand te zijn die volledig hersendood is en alleen de standaardproblemen uit een soort van vragenlijstje weet te beantwoorden. Een 2e en 3e lijns helpdesk schijnt al wekenlang bezig te zijn maar even contact opnemen lijkt teveel gevraagd. Uiteraard is het niet mogelijk om vanuit de onneembare vesting die 1e lijns helpdesk heet doorverbonden te worden naar iemand die wel over eigen hersencellen beschikt.

Deze ellende duurt nu al 2 maanden zonder dat er ook maar zicht is op verbetering en zonder dat Versahel mij ook maar het gevoel geeft serieus met het probleem bezig te zijn. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een aangetekende ingebrekestelling, 2 weken later gevolgd door een aangetekende opzegging van mijn aansluiting wegens wanpresatie.

Uiteraard weigert Versahel om deze opzegging te accepteren en gaat vrolijk door met het incasseren van de maandbedragen. Ik zou willen dat de technische afdeling net zo goed functioneert als de financiele afdeling. Enfin… vrolijk blijf ik alle overboekingen storneren en verwacht dat dit uiteindelijk wel voor de rechter zal eindigen.

Inmiddels heb ik een nieuwe ADSL aansluiting besteld bij Wanadoo. Ook 20 Mbit maar ik hoop dat deze verbinding wel bruikbaar is. Op 30 november zal ik worden aangesloten op het netwerk van Wanadoo. Mijn gevecht met Versatel vecht ik dan verder uit zonder dat ik technisch afhankelijk ben van deze hopeloze ^&#%&-organisatie.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

One Reply to “Versahel”

 1. Ik heb dezelfde problemen
  soms doet de pc het maar is dan supertraag
  mail ophalen met outlook is dan onmogelijk
  zit zo al 5 weken te balen
  ben al een kapitaal kwijt met mobiel bellen
  ik hoop dat iemand hier wat aan gaat doen
  groetjes Henk bos

Leave a Reply

Your email address will not be published.