Media Center

Tadaaaaaaaaa…. mijn verjaardagscadeau:

X15E

Ik heb voor mijn verjaardag een Media Center uit mogen zoeken. Zoiets laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen dus ik heb meteen de daad bij het woord gevoegd en iets moois uigezocht.

Wat is Windows XP Media Center?
Windows XP Media Center Edition 2005 is een besturingssysteem waarmee u thuis op de pc op eenvoudige wijze kunt genieten van het beste op het gebied van thuisamusement, persoonlijke productiviteit en creativiteit.

Wat kun je met het systeem?
Windows XP Media Center is hét amusementscentrum voor uw TV in de huiskamer; bedien uw PC vanuit uw luie stoel. Al uw digitale foto’s, films en muziek op 1 centrale locatie. Televisieprogramma’s bekijken, pauzeren, terugspoelen en opnemen. Muziek, foto’s en opgenomen televisieprogramma’s branden op een CD of DVD. Diavoorstellingen geven van uw digitale (vakantie)foto’s. Gewoon in uw huiskamer!

Wat voor computers zijn het?
Computers met Windows XP Media Center Edition 2005 worden Media Center-pc’s genoemd. Het zijn volledige Windows XP-computers die zijn uitgebreid voor thuisamusement. Deze computers zijn het resultaat van de ontwikkeling van pc’s tot digitale mediacentra waarin uw favoriete multimedia worden gecombineerd en met één afstandsbediening toegankelijk zijn.

Media Center-pc’s zijn complete amusements-pc’s omdat ze beschikken over:

  • Snelle tot zeer snelle processors
  • Vaste schijven met een grote capaciteit
  • Cd-rom-/dvd-rom-stations
  • Netwerkverbindingen
  • Voldoende geheugen voor de meeste normale werkzaamheden en voor het werken met digitale media

Leave a Reply

Your email address will not be published.