Sequel Pro

Eind vorig jaar ben ik na lang twijfelen overgestapt van Windows naar Mac OS X. Teleurstelling over de werking van Windows 8 hebben voor mij hierbij uiteindelijk de doorslag gegeven. Inmiddels ben ik dus enkele maanden een compleet nieuw ecosysteem aan het verkennen. Niet alleen de handigheidjes van een nieuw OS moeten stap voor stap ontdekt worden, ook voor handige applicaties moet op zoek worden gegaan naar een Mac OS X alternatief.

Vandaag ben ik tegen een fantastisch mooie applicatie aangelopen voor het grafisch beheren van MySQL database: Sequel Pro.

sequelpro

Het is een echte native Mac OS X applicatie, geen geporteerde Java versie o.i.d. en de applicatie is nog gratis ook! Een echte aanrader wat mij betreft!

One Reply to “Sequel Pro”

Leave a Reply

Your email address will not be published.