Guns N’ Roses komt naar Nederland

Het is al weer eventjes geleden, 13 jaar om precies te zijn. Toen stond Guns N’ Roses voor het laatst op de planken in het Goffertpark in Nijmegen. Natuurlijk was ik er destijds als GN’R die-hard fan bij.

Mijn oog viel zojuist op een persbericht dat Axl Rose (een anagram van Oral Sex voor degenen die dat nog niet wisten 😉 ) met een compleet nieuwe Guns N’ Roses op 2 juli aanstaande weer in het Goffertpark optreedt.

Ze treden daar op tijdens de GeenStijl fanclubdag. De bands Alice in Chains, Stone Sour en Bloodsimple zijn ook van de partij. De voorverkoop begint zaterdag. Ik ben niet van de partij want Guns N’ Roses zonder Slash, Duff, Matt en Gilby is voor mij geen Guns N’ Roses. Geef mij maar Velvet Revolver (= GN’R zonder Axl)

“Estranged”

Leave a Reply

Your email address will not be published.