Snel en makkelijk verbinden met bluetooth oortjes op Windows 10

Door de Corona-crisis zijn veel mensen intensief gebruik gaan maken van diverse videoconferencing mogelijkheden zoals Microsoft Teams, Skype, Zoom, Jitsi of Webex.

Wanneer je met je AirPods (of andere bluetooth oortjes) gelijktijdig gebruik maakt van meerdere devices zoals een iPhone, iPad en Windows 10 laptop merkt dat het vrij omslachtig kan zijn om je oortjes snel met je laptop te verbinden als je iPhone of iPad deze verbinding had overgenomen.

Door op je Windows 10 laptop “Windows toets” + “K” in te drukken kun je heel snel je laptop opnieuw met je oortjes verbinden. Dit is heel veel makkelijker dan via de system tray naar het bluetooth icoon te gaan > rechter muistoets > show bluetooth devices > device selecteren en p connect drukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.